Skip to main content

Speciaal Italië 2022

Speciaal Italië 2022


Amitaba is een Italiaanse Tour Operator opgericht in 2000 (zie reisgeschiedenis). Door de jaren heen hebben we vele landen verkend, die zijn verfijnd tot een select aantal bestemmingen waar we bijzondere specialisatie en praktische kennis van de cultuur en het gebied hebben opgedaan.

Met onze aanpak waarin kennis en culturele waardering centraal staan, hebben we het vertrouwen en de loyaliteit van onze reizigers en gasten gewonnen; resulterend in hechte vriend- en partnerschappen met velen die met ons hebben gereisd.

Naast het opbouwen van deze expertise buiten de deur, organiseerden we natuurlijkerwijs ook een paar activiteiten in Italië – bijvoorbeeld in de Chianti-regio van Toscane, verkenningstochten in de Alpen en verschillende residentiële seminars over de gehele omvang van de oosterse cultuur en geschiedenis.

Nooit zouden we, voordat de covid-pandemie toesloeg, eraan hebben gedacht een toegewijde Italiaanse reis aan te bieden rondom de locatie van ons hoofdkantoor (in de bergen rondom het Comomeer), maar we hebben hier uiteraard veel bezoekers informeel mogen verwelkomen; allemaal verbaasd over de natuurlijke schoonheid van ons lokale landschap, om nog maar te zwijgen van de kwaliteit van de lokale bergkeuken.

Terwijl we wachten tot de wereld weer zo toegankelijk wordt als hij ooit was, hebben we een fantastisch programma ontwikkeld dat gebruik maakt van onze diepgaande kennis en liefde voor de bergen: “Comomeer: ontdek de cultuur en de bergen van de Italiaanse Alpen.

VERTREK JUNI

    12/6 – 26/6

VERTREK JULI

     3/7 – 10/7 -17/7 – 24/7

VERTREK AUGUSTUS

    28/8

VERTREK SEPTEMBER

    11/9 – 18/9

HET PROGRAMMA IN ANDERE TALEN

 INFORMATION AND REGISTRATION

For any questions and curiosities about our departing trips, fill in all the fields of the form:

[contact-form-7 id=”1916″ title=”Modulo di contatto 1″]